,,Danie dla Mola” – kolejna literacko-kulinarna uczta za nami!
Ten wspaniały wieczór pełen smaków, zorganizowany przez Miejską Bibliotekę Publiczną w Bychawie pod Patronatem Honorowym Burmistrza Bychawy Marty Krzyżak w Restauracji U Saszy, był wyjątkową (i przepyszną!) podróżą po kuchniach całego świata.
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za obecność i zaangażowanie – Wasze kulinarne umiejętności są naprawdę imponujące!
#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
Bardzo dziękujemy również ekspertowi kulinarnemu – Kamilowi Kotarskiemu, który czuwał nad jakością i smakiem przygotowanych dań, wspierając nas swoim profesjonalizmem i pasją do gotowania.
Do zobaczenia w następnej edycji!
opracowanie tekstu: Karolina Raganowicz / fotografie: Aleksander Kornacki
#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */